Preskočiť na hlavný obsah

Jógové kurzy, workshopy a mnoho dalšího

· 3 minúty čítania
Honza Bouchner
zakladatel a tech lead Zenamu.com

Co je nového v našem rezervačním systému pro jógu?

Zenamu se snažíme hlavně díky vám – našim uživatelům – neustále zlepšovat a máme velkou radost, že můžeme představit novinky, které v systému za poslední 2 měsíce přibyly 🚀.

Jógové kurzy

Nově můžete vedle otevřených lekcí vypisovat i kurzy. Klienti si dopředu zaplatí několikatýdenní kurz, který pak navštěvují v určitý den a hodinu. Jde o uzavřenou skupinu lidí, která se nemění.

Při vypisování nového kurzu lze volitelně přidat i cenu za jeden termín. Tato možnost se projeví v případě, že kapacita vašeho kurzu není po jeho začátku zcela zaplněna a pár míst zůstalo neobsazených.

Tato neobsazená místa je pak možné rezervovat stejně jako v případě otevřené lekce, kdy klient zaplatí cenu pouze za jeden konkrétní termín.

Jógové kurzy

Jógové workshopy

Workshopy jsou skvělý způsob, jak se více zaměřit na konkrétní téma, techniku nebo aspekt jógy 🧘. Obvykle trvají několik hodin, celý den nebo i více dní, což z nich dělá jiný typ události než otevřené lekce, které jste si mohli vypisovat doposud.

Nabízejte své workshopy pomocí přehledné stránky s objednávkovým formulářem, kterou pak můžete sdílet na sociálních sítích.

Jógové workshopy

Statistiky příjmů a výplaty lektorů

Dlouho poptávaná funkce pro sledování příjmů z vašich lekcí, kurzů a workshopů je v Zenamu. Stejně tak můžete sledovat i příjmy z prodeje permanentek.

Tato novinka přináší přehledné statistiky týkající se finanční stránky vaší jóga praxe a pomůže lépe porozumět vašemu podnikání⚡️📊.

Provozování jóga studia, příjmy a výplaty

Storno poplatky

Zůstaňte v klidu a nepřicházejte o peníze ze zaplacených rezervací zrušených na poslední chvíli.

S novou funkcí snadno nastavíte výši poplatků, které se odečtou ze zaplacené částky, pokud klient zruší svou rezervaci jen pár hodin před začátkem lekce.

  • Přidejte si vlastní storno poplatky:
  • např. 50% penalizace ze zaplacené částky při zrušení rezervace 12 hodin a méně před začátkem lekce
  • 100% penalizace při zrušení 6 hodin a méně před začátkem lekce

Detailní popis jak na to naleznete v nápovědě.

Storno poplatky jóga lekce

Funkce pro vypisování kurzů, workshopů a sledování statistik jsou dostupné ve čtrnáctidenní zkušební verzi a v tarifech "Profesionál" a "Jóga studio".

V případě jakýchkoliv dotazů jsme tu pro Vás a připraveni kdykoliv poradit na e-mailu support@zenamu.com️️.

Bára, Honza a všichni ze Zenamu ❤️

tip

Prozkoumejte všechny funkce, které Zenamu nabízí:

Prozkoumat všechny funkce